Naast het creatieve staat Charlotte als interieurarchitect ook bekend om haar professionaliteit, toewijding en stiptheid.

Ze streeft ernaar om elk project met de hoogste normen van vakmanschap en nauwgezette aandacht voor detail en timing te voltooien, waardoor ze een solide reputatie heeft opgebouwd.

De kracht op de werf. Charlotte heeft als binnenhuisarchitect reeds al jarenlang een succesvolle samenwerking met hooggekwalificeerde vakmensen. Dankzij deze uitgebreide ervaring, gebaseerd op wederzijds respect en toewijding, krijgt uw project prioriteit en wordt uw planning nauwgezet gevolgd. Dit resulteert in een strikte planning en een perfecte uitvoering.

Wat Charlotte onderscheidt, is haar sterke technische kennis, die van essentieel belang is voor het coördineren van de werkzaamheden van uw interieur op de werf. Als verbindende factor tussen de verschillende aannemers die betrokken zijn bij het project, zorgt Charlotte als projectcoördinator voor een vlekkeloze samenwerking.

Met 25 jaar ervaring op haar naam blijft Charlotte voortdurend streven naar innovatie en het leveren van de gewenste interieurs voor haar klanten.

001 Persoonlijk contact

De interieurarchitect komt eerst langs voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek bespreken we uw eisen, verwachtingen, budget en wensen.

Na dit gesprek kan er een kostenraming worden opgemaakt.

Als we voldoen aan uw wensen en er sprake is van een klik kan er worden overgegaan tot de ontwerpfase.

002 Ontwerp in 2D & 3D

Eerst brengen we de bestaande situatie in kaart. Vervolgens gaan we over tot het voorontwerp. Deze gebeuren aan de hand van plannen, schetsen, 3D ontwerpen zo u zich een goed beeld kan vormen.

De plannen zullen allereerst gaan over de indeling van de inrichting. Naarmate het ontwerp vordert gaan we ons verdiepen in de kleuren en materialen.

Eens we hier een akkoord bereiken worden de definitieve uitvoeringsplannen opgemaakt. Zo alle details duidelijk zijn voor u en uitvoerders.

003 Budget & planning

Naast het interieuradvies kunnen we u ook begeleiden bij het opvragen van offertes en ondersteuning tijdens de uitvoering.

Planningen worden in detail opgemaakt en uitvoeringstermijnen worden gerespecteerd.

Maak een afspraak
Vanaf het allereerste gesprek 
begreep Charlotte onze vragen, 
behoeften en verwachtingen

Vanaf het allereerste gesprek
begreep Charlotte onze vragen,
behoeften en verwachtingen

N.M. Deerlijk